STAMKUNDER FÅR STAMKUNDSKORT

 

Är du här ofta så skall du se till att skaffa dig ett stamkundskort, med det har du möjlighet att få 10% rabatt på allt du köper hos oss.

 

Så här fungerar det när du får ett stamkundskort hos oss;

Vi fyller i vad du har handlat för detta besöket och du får kortet med dig hem. Vid varje besök hos oss framöver visar du upp ditt kort så vi kan skriva i beloppet du betalat. Efter 5 besök räknar vi ihop den totala summan du har köpt för och vid nästa besök får 10% av det i rabatt.

 

Exempel: Lisa har varit hos oss 5 gånger och handlat för 400kr alla gångerna (lite otroligt men lätt att räkna). Det totala beloppet blir då 2000kr. 10% av 2000kr blir 200kr, så när Lisa kommer nästa gång och återigen målar för 400kr så får hon 200kr i rabatt och betalar endast 200kr. Sedan är kortet förbrukat och slängs.

 

Kortet är personligt men kan användas av andra medlemmar i samma familj, dvs make/maka eller barn. Kortets giltighetstid är 2år från första beloppet fylls i tills man tar ut sin bonus. För att du skall få nytta av det krävs det alltså att du gör 6 besök på två år.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS DIREKT PÅ:

 

TELEFON:
Tel 031-141482 (När vi har öppet)

 

MAIL:
malin@picknpaint.se (Klicka på mailadressen)