På Pick-n-Paint är det enkelt att skapa sina egna ovärderliga minnesförmål i keramik med barnens handavtryck baby eller fotavtryck. Färgerna vi använder är givetvis giftfria och lätta att tvätta bort från händer och fötter tack vare att de är vattenbaserade. Vi hjälper gärna till med både tips och praktisk hjälp med att göra avtrycket. Det är alltid bra att ha med någon annan som kan hjälpa till. Du kan välja helt fritt ur vårt stora sortiment av keramik när du skall göra dina avtryck.

 

Kan du tänka dig en mer välkommen present till nyblivna mor- eller farföräldrar än en minnestallrik med barnbarnets fotavtryck eller handavtryck på. Visst skulle din egen måndagsmorgon på jobbet vara lite mer välkomnande om morgonkaffet dracks ur en kopp med minstingens fotavtryck på.

 

Ta med dig hela föräldragruppen och gör en utflykt hit, vi finns i hjärtat av Göteborg i mysiga Linnestaden. Här är gott om plats för barnvagnar och äldre syskon och vi gör gott kaffe. Vi rekommenderar att man gör denna aktivitet på vardagen då det är lugnare hos oss. Ring gärna och boka plats om ni är många som kommer.


 

HAND & FOTAVTRYCK BABY

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS DIREKT PÅ:

 

TELEFON:
Tel 031-141482 (När vi har öppet)

 

MAIL:
malin@picknpaint.se (Klicka på mailadressen)